Mogelijkheden

GMA Vloeren is gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren. Een greep uit onze mogelijkheden zijn:

 • Cementdekvloeren
  Een cement denkvloer is voor elk bouwproject een essentieel onderdeel.
  Het is een van de fundamenten van een woning.
  Als een vloer goed gelegd is, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Of er nu vloerbedekking of parket op komt, alles is mogelijk. Ook als u besluit vloerverwarming te nemen kan ik voor u een aangepaste cement dekvloer aanbrengen.

 

 • Betonlookvloeren
  Een betonlook vloer is een gladde vloer met de uitstraling van een afgewerkte betonvloer. Vandaar de naam betonlook.

  Een betonlook vloer is een echte designvloer en is verkrijgbaar in verschillende materialen zoals een kunststofgietvloer of cement gebonden.
  De Kunststofgiet variant is een veel kleuren te maken. Bij een cementgebonden vloer zijn de kleuren beperkt.

 

 • Kunststofvloeren
  Kunststof vloeren zijn gemaakt van twee componenten hars, een kunststof vloer is dan ook sterk, hygiënisch en slijtvast. Een kunststofvloer kan gerold of als gietvloer worden aangebracht en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kleurvlokken, glitters en antislip behoren ook tot de mogelijkheden

  Een kunststofvloer toe te passen als designvloer, maar ook als industrievloer voor op de werkplek in bijvoorbeeld een bedrijfshal. 

 

 • Troffelvloeren
  Een troffelvloer is een vloer die bestand is tegen zeer zware belasting en heeft een goede antislip-laag. Een troffelvloer wordt veel toegpast in de voedselverwerkings-industrie, grootkeukens, wasplaatsen, toiletruimten en scholen. Een troffelvloer kan ook als designvloer in de badkamer, toilet of keuken van een woonhuis.

  Een troffelvloer is een kunststof-mortel die met een spaan wordt aangebracht, en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

 • Gietvloeren
  Gietvloeren zijn kunststof vloersystemen die vloeibaar met de hand gegoten worden. Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, en kunnen in één stuk worden aangebracht.

  Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld, is makkelijk in het onderhoud en is ruimte vergrotend.

 

 

U kiest voor GMA Vloeren als het écht goed moet zijn.

 

© 2019 GMA Vloeren