Cementdekvloeren | Betonlookvloeren | Gietvloeren

 

Drie generaties met ruim 50 jaar ervaring in de vloeren. 

Gerard Mazzavillani is als derde generatie werkzaam in de vloerenwereld. Mazzavillani is geen onbekende naam in de vloerenleggers wereld, zo begon zijn opa Julius Mazzavillani in 1958 zijn eigen bedrijf in Utrecht onder de naam ''Vloerenbedrijf Mazzavillani".

Julius Mazzavillani Julius Mazzavillani

Na 20 jaar is het bedrijf verkocht en is ieder die hier werkzaam was, zijn eigen weg gegaan. Ton Mazzavillani, de vader van Gerard vond werk bij Vloerenbedrijf Tonco te Utrecht.

Ton Mazzavillani

Ook Gerard is na zijn schooltijd bij Vloerenbedrijf Tonco aan de slag gegaan. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest voor dit bedrijf, en een enorme ervaring te hebben opgebouwd, over alles wat te maken heeft met het aanbrengen van vloeren, vond hij het tijd een nieuwe stap te zetten in zijn leven en richtte op 01-01-2008 zijn eigen bedrijf op onder de naam ''Vloerenbedrijf Mazzavillani''. Gerard beschikt over het diploma dekvloerenlegger en is VCA gecertificeerd, het geen inhoudt dat er wordt voldaan aan de veiligheids- en milieu eisen, zoals door de aannemers gevraagd word.

Gerard Mazzavillani

Vloerenbedrijf Mazzavillani is sinds 1 September 2009 lid van de Noa Afbouw Garantie. Sinds Maart 2011 gaat Vloerenbedrijf Mazzavillani verder onder de naam GMA-Vloeren, een duidelijke en directe naam.